Døgnvagt

Søger du en elektriker med døgnvagt i København? Et firma der kan rykke akut ud når problemet opstår? Så er du kommet til det rette sted. Vi har i flere år løst utallige el opgaver, hvor størstedelen af vores kunder har været tilfredse. Vi kan med garanti også gøre dig glad. Kunderne vælger os typisk på:

 • Vi rykker ud 24/7 - 365 dage om året
 • Leveringstid overholdes altid
 • Vi går ikke før du er 100% tilfreds
 • Ingen skjulte gebyrer

31 anmeldelser

4.8 stjerner

Skal vi ringe dig op?

Vi rykker ud akut

Elektriker med døgnvagt i København for din tryghed

Som elektriker med døgnvagt i København, er vi klar over hvor problematisk det kan være hvis strømmen pludselig svigter i hjemmet. Derfor stiller vi akut service til rådighed for vores kunder, så vi altid er klar til at rykke ud hvis der er problemer. Det vil altså sige, at vi rykker ud 365 dage om året, 24 timer i døgnet for at løse dine el problemer. Vi rykker altid ud så hurtigt som muligt efter du har kontaktet os, så du kan få løst dit problem i en fart.

Mangler du en akut elektriker i København eller omegn?
– Ring til os nu på 26 23 79 88.

Hellerup

amager

København

Vi er der altid

Når du har brug for vores elektriker døgnvagt i København

Hvis du står i en vanskelig situation med strømsvigt og ikke selv ved hvad du skal stille op, er det vigtigt at du bevarer roen og danner et overblik over situationen. Dette er essentielt når du ringer til os, og forklarer hvad problemet er, da vi måske kan guide dig igennem problemet via telefonen.

Hvis vi ikke kan guide dig igennem problemet, rykker vores elektriker døgnvagt i København omgående ud til dig og løser det for dig. Vi ønsker altid at vores kunder skal føle sig så trygge som overhovedet muligt, og derfor må du aldrig tøve med at kontakte os hvis du står i en svær situation der haster.

Med vores beliggenhed på Amager og i Hellerup, er vi altid lige i nærheden hvis heldet er ude, og kan være hos dig inden for meget kort tid.

Vi er erfarne og har oplevet mange former for elektriker uheld, så du kan trygt betro dig vores dømmekraft, og være sikker på vi guider dig på bedste vis. Hvis du har spørgsmål angående vores services, er du mere end velkommen til at kontakte os.

El-tjek, renovering & modernisering

Vi har en lang række serviceydelser vi kan tilbyde og vores kompetencer og erfaringer strækker sig ud over de fleste opgaver. Derfor skal du ikke være i tvivl om, at vi kan hjælpe dig med din elektriker opgave, uanset om det er med god varsling, eller en akut situation, hvor der er behov for døgnvagt.

Forneden ses vores overordnet ydelser, som vi har arbejdet meget med igennem tiden.

 • El-tjek, renovering & modernisering
 • Energioptimering & intelligente installationer
 • Udksiftning af eltavle & HPFI
 • Udendørs & indendørs belysning
 • Stikkontakter
 • El-eftersyn til tilstandsrapporter
 • Dørtelefoner
 • Service og vedligeholdelsesaftaler
 • El-partner til boligforeninger, ejendomme & projekter
 • Og meget mere...

Certificeret og autoriseret elektriker

Vi er en certificeret og autoriseret elektriker, som efterhånden er godt etableret på markedet, og har styr på hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Vores erfaring har lært os, at for at give vores kunder den perfekte service, får de tildelt én kontaktperson. Det giver en ro og en sikkerhed, velvidende om at det er den samme person hele vejen igennem arbejdsprocessen. Så opstår der ikke tvivl om hvem man skal kontakte, hvis du som kunde sidder inde med spørgsmål eller input.

Vi er her for at hjælpe dig - akut og døgnvagt

Vi går op i service

Det siger kunderne

43 anmeldelser

4.8 stjerner

1190 kunder tager ikke fejl

Hvorfor Københavns El-Service?

100%
tilfredshed

Vi går ikke før du er 100% tilfreds. Hver gang.

Du bestemmer
tid + sted

Overholder aftaler - kommer til tiden, afslutter projektet til aftalt til

Fast pris. Ingen
skjulte gebyrer

Vores priser er transparente. Du får ingen overraskelser.

Vi rydder op

Efterlader projektet pænt og nydeligt, rydder op efter os selv

Døgnvagt. 24/7.

Vi rykker ud 24/7 - 365 dage om året

Autoriseret

Uddannede og certificerede elektrikere

Skal vi ringe dig op?

Certificeret og autoriseret elektriker

Hvorfor os?

Vi er et team bestående af elektrikere og el-installatører, hvilket betyder, at vi kan klare alle opgaver inden for el – store som små. Vi udfører arbejde i København og omegn.

Er du i tvivl om hvorvidt vi er de rigtige til at påtage os din el opgave, og om vi har hvad du søger, så kan du se nogle af de værdier vi har fokus på.

100% tilfredshed

Vi går ikke før du er 100% tilfreds. Hver gang.

Fast pris. Ingen skjulte gebyrer.

Du ved, hvad du betaler for.

Du bestemmer. Tid + sted.

Overholder aftaler - kommer til tiden, afslutter projektet til aftalt tid

Certificeret og autoriseret elektriker

Én kontaktperson. Hele vejen.

Vi er her for at hjælpe dig - akut og døgnvagt. Ring mellem kl. 7:00 og 16:00 og tal med os.

>Om os/TEAM

Vi er klar til at hjælpe

Har du nogen spørgsmål?

Har I døgnåbent?

Når et problem opstår, skal det løses hurtigst muligt. Især når det omhandler noget så vigtigt som elektricitet i dit hjem. Hos Københavns El-Service stiller vi akut service til rådighed for vores kunder, så vi altid er klar til at rykke ud hvis der er problemer. Det vil altså sige, at vi rykker ud 365 dage om året, 24 timer i døgnet for at løse dine el-problemer. Vi rykker altid ud så hurtigt som muligt efter du har kontaktet os, så du kan få løst dit problem i en fart.

Elektriker døgnvagt/akut elektriker i København?

Som elektriker med døgnvagt i København, er vi klar over hvor problematisk det kan være hvis strømmen pludselig svigter i hjemmet. Hvad koster elektriker vagt udkald, konsultation og døgnservice? Minimumspriser for elektriker vagt udkald er ca. 2500,- eks. moms når der er tale om en akut konsultation, eller ethvert job, der har brug for en diagnose uden for arbejdstid. Dette kan typisk koste 1.200,- til 1.500,- eks. moms i timen efter arbejdstid. Når du kontakter os angående akut hjælp, vil vi gøre alt hvad vi kan for at være der hurtigst muligt. Hvornår vi ankommer afhænger dog af hvilket område du bor i, da vi har flere filialer i København og omegn.

Hvad koster en elektriker i timen?

En elektriker koster fra 580,- eks. moms i timen. Hertil skal du påregne ekstra udgifter til materialer, kørsel, miljøomkostninger, parkering osv. Yderligere vil der blive pålagt ekstra udgifter hvis du har behov for akut hjælp udenfor vores åbningstider. Ligeledes vil vores timepriser for en elektriker stige til mellem 1.200,- og 1.500,- eks moms. Du kan læse om dette i afsnittet om døgnservice.

Hvad koster et el-tjek?

Prisen for at få foretaget et el-tjek af din bolig varierer fra den enkelte situation. Størrelsen og alderen på din bolig vil selvfølgelig påvirke prisen, der der er flere aspekter og installationer der skal gennemgås. Et el tjek/hus eftersyn koster typisk mellem 1.250,- og 4000,- eks. moms afhængig af størrelsen på din bolig. Prisen kan variere meget. Benyt vores prisberegner for at få et gennemsnitligt overslag eller udfyld vores kontakt formular, så vi sammen kan finde den helt rigtige pris.

Ved et el-tjek vil en af vores medarbejdere komme ud til din bolig eller virksomhed. Her vil en grundig undersøgelse af installationer finde sted. Der vil være særligt fokus på at identificere potentielle faregrundlag og beskadiget eller ulovlige installationer. Disse er til stor fare for alle i hjemmet og selve boligen. Det er derfor en god ide at kontakte et elektriker firma så snart du bliver opmærksom på en fejl eller skade, eller hvis du mistænker at et problem er opstået.

I situationer hvor du står med et salg af din bolig, er det din pligt som husejer, at sikre af alle installationer fungerer og er lovlige. Hvis dette ikke er tilfældet vil værdien af boligen falde. Du vil derfor kunne spare penge ved at få foretaget et-tjek, og løse eventuelle fejl eller mangler. Vi anbefaler altid at du får lavet el-tjek af autoriserede fagfolk. Det er nemlig kun autoriseret elektrikere og el-installatører der kan udføre en lovlig godkendelse af installationer. Så hvis du har fundet en utrolig billig elektriker, kan det være en god ide at undersøge om denne er uddannet og autoriseret.

Hvad koster en ny elinstallation?

Elinstallationer en en stor del af din boligs funktionalitet. Det er ikke unormalt at få tilpasset elinstallationer, så de passer til dine behov og ønsker. For at sikre både sikkerhed og legalitet, er det et krav, at installationer bliver udført af en autoriseret el-installatør. En gennemsnitlig boliginstallation inkl. materialer koster ca. 750,- eks. moms per kvadratmeter. Prisen vil dog variere i forhold til størrelsen og kompleksiteten af den givende installation.

 Udfyld vores kontakt formular, så kan vi sammen finde ud af den helt rigtige pris.

Fik du ikke svar?
Kontakt vores support og få hjælp

Ring mellem kl. 7:00 og 16:00 og tal med os.
Vi er her for at hjælpe dig - akut og døgnvagt.