El opgaver

Se et udpluk af hvilke el opgaver vi laver

31 anmeldelser

4.8 stjerner

Skal vi ringe dig op?

Det her tilbyder vi

Vores elektrikere i København er alle uddannede og har de rette certifikater. Det betyder for dig, at vi kan løse enhver opgave inden for faget. Derfor kan du altid regne med, at vi kan løse netop din opgave til perfektion. Her kan du f.eks. se nogle af de opgaver, som vi løser for private, virksomheder og boligforeninger. Er din opgave ikke nævnt, skal du ikke tøve med at ringe. Vi kan også løse din problemstilling.

El-tjek, renovering & modernisering

Vi kan hjælpe dig med at sikre, at dine el-installationer er både funktionsdygtige og lovlige.

Det kan være vigtigt løbende at teste, men særligt når du overtager en bolig. Vi laver eftersyn af el, og med vores erfaring ved vi hvor vi skal lede eller om der er faresignaler.

Vi udarbejder også gerne en el-installationsrapport, som dokumenterer, at de elektriske installationer er gennemgået.

En el-installationsrapport er særligt vigtigt i forbindelse med ejendomshandler for både køber og sælger. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.

Energioptimering & intelligente installationer

Vi kan hjælpe dig med at sikre dig, at din el-installationer er både funktionsdygtige og lovlige. Det kan være vigtigt løbende at teste, men særligt når du overtager en bolig. Vi laver eftersyn af el, og med vores erfaring ved vi hvor vi skal lede eller om der er faresignaler.

Vi udarbejder også gerne en elinstallationsrapport, som dokumenterer, at de elektriske installationer er gennemgået.

En elinstallationsrapport er særligt vigtigt i forbindelse med ejendomshandler for både køber og sælger.Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.

Udskiftning af eltavle & HPFI

Det er idag et krav at din el-installation er beskyttet med et fejlstrømsrelæ. Installationen af et HPFI-relæ sikrer dig mod, at dine hvidevarer og elektroniske apparater ikke kortslutter, hvis der kommer overgang i strømmen.

Et gammelt HFI-relæ er ikke længere tidssvarende, og du risikerer, at din forsikring afviser at dække en potentiel skade, hvilket kan blive meget dyrt hvis uheldet er ude.

Vi sikrer, at alt er i orden med din nuværende elinstallation, eller skræddersyr en løsning der passer bedst til dig. Kontakt os for at uforpligtende rådgivning, tilbud og hør mere om hvad det kan betyde for dig.

Udendørs & indendørs belysning

Vi har stor erfaring med opsætning af udendørs og indendørs belysning. Uanset om du er privat eller erhverv, installerer vi både indendørs og udendørs lys.

Vi garanterer både kvalitet og service og deler gerne iderigdom omkring lysvalg/design som sikrer det bedste valg til dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller en gennemgang.

Stikkontakter

Vi kan hjælpe dig med at skifte en eller flere stikkontakter i dit hjem. Der er flere fordele ved at udskifte dine stikkontakter. Med en udskiftning vil du have en mere sikker stikkontakt og et flottere udtryk.

Det er også muligt at vi installerer afbrydere og lysdæmpere i din kontakt, så du kan spare penge på strømmen. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller en gennemgang.

El-eftersyn til tilstandsrapporter

Vi udarbejder gerne en el-installationsrapport, som dokumenterer, at de elektriske installationer er gennemgået.

En el-installationsrapport er særligt vigtigt i forbindelse med ejendomshandler for både køber og sælger. Kontakt os for at aftale et tidspunkt, til udførelse af el-tjek.

Dørtelefoner

En funktionel dørtelefon sikrer tryghed samt mulighed for selv at bestemme hvem der har adgang. Med en dørtelefon vil du have fuld kontrol over hvem der kommer og går, både i hjemmet, ejendommen og på arbejdspladsen. Vi arbejder med de bedste produkter, og kan derfor tilbyde både private, foreninger og kontorlokaler attraktive dørtelefonaftaler med eller uden serviceaftaler.

Har du problemer med din nuværende dørtelefon, kan vi sende en tekniker som kan lave en fejlsøgning. Ved eventuelle fejl og skader, kan vi være behjælpelige med at reparere nemt og hurtigt. Vi assisterer for rådgivning, montering, installation og evt. serviceaftaler.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.

El partner til boligforeninger, ejendomme & projekter

Vi har branchen bedste elektrikere, og er først tilfredse, når du er tilfreds.

Vi kan udføre alt arbejde indenfor el, så har du brug for hjælp til el arbejde, stort som småt kan du med tryghed kontakte os. Vi sikrer den bedste og mest sikre løsning, og kvalitetsarbejde til en god pris.

Et par af vores kunder:

Certificeret og autoriseret elektriker

Din elektriker i København

Vi er et team bestående af elektrikere og el-installatører, hvilket betyder, at vi kan klare alle opgaver inden for el – store som små. Vi udfører arbejde i København og omegn, og med selskabets beliggenhed på Amager og i Hellerup er vi lige i nærheden. Vi har massere af erfaring med udførelse af alle former for elektrikeropgaver til private boliger, lejligheder og erhverv – og vi sender gerne en dygtig elektriker ud til dig, hvis du har brug for hjælp, et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.

Hillerød

amager

København

Elektriker på vej ud af sin bil på en solskinsdag.

1835

Tilfredse kunder

I København, Hellerup og Amager

Vi er en af Danmarks bedst bedømte elektrikere/entreprise udbydere. Vi har over 32 anbefalinger på Håndværker.dk, et gennemsnit på 4.8 stjerner og blev top 2 elektriker i hovedstaden i 2021. Derudover er alle vores elektrikere certificerede og uddannede og har knag for service.

>Læs om os

85

Eltjek/Huseftersyn

udført til dags dato

Vi har masser erfaring med udførelse af alle former for elektrikeropgaver til private boliger, lejligheder samt erhverv – og vi sender gerne en dygtig elektriker ud til dig, hvis du har brug for hjælp, et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn i forbindelse med salg.

>Læs om os

8

Lærlinge ansat

i KBH El-Serivce, som trænes af certificerede elektrikere

Vi går op i god service og uddannelse, og ansætter kun de bedste elektrikere og lærlinge, som vi træner fra bunden. De arbejder sammen med vores overmontører og elektrikere for at sikre, at de lærer alt, hvad de skal kunne for at levere de bedst mulige løsninger til dit hjem.

>Læs om os

1190 kunder tager ikke fejl

Hvorfor Københavns El-Service?

100%
tilfredshed

Vi går ikke før du er 100% tilfreds. Hver gang.

Du bestemmer
tid + sted

Overholder aftaler - kommer til tiden, afslutter projektet til aftalt til

Fast pris. Ingen
skjulte gebyrer

Vores priser er transparente. Du får ingen overraskelser.

Vi rydder op

Efterlader projektet pænt og nydeligt, rydder op efter os selv

Døgnvagt. 24/7.

Vi rykker ud 24/7 - 365 dage om året

Autoriseret

Uddannede og certificerede elektrikere

Skal vi ringe dig op?

Certificeret og autoriseret elektriker

Hvorfor os?

Vi er et team bestående af elektrikere og el-installatører, hvilket betyder, at vi kan klare alle opgaver inden for el – store som små. Vi udfører arbejde i København og omegn.

Er du i tvivl om hvorvidt vi er de rigtige til at påtage os din el opgave, og om vi har hvad du søger, så kan du se nogle af de værdier vi har fokus på.

100% tilfredshed

Vi går ikke før du er 100% tilfreds. Hver gang.

Fast pris. Ingen skjulte gebyrer.

Du ved, hvad du betaler for.

Du bestemmer. Tid + sted.

Overholder aftaler - kommer til tiden, afslutter projektet til aftalt tid

Vi går op i service

Det siger kunderne

43 anmeldelser

4.8 stjerner

Vi er klar til at hjælpe

Har du nogen spørgsmål?

Har I døgnåbent?

Når et problem opstår, skal det løses hurtigst muligt. Især når det omhandler noget så vigtigt som elektricitet i dit hjem. Hos Københavns El-Service stiller vi akut service til rådighed for vores kunder, så vi altid er klar til at rykke ud hvis der er problemer. Det vil altså sige, at vi rykker ud 365 dage om året, 24 timer i døgnet for at løse dine el-problemer. Vi rykker altid ud så hurtigt som muligt efter du har kontaktet os, så du kan få løst dit problem i en fart.

Elektriker døgnvagt/akut elektriker i København?

Som elektriker med døgnvagt i København, er vi klar over hvor problematisk det kan være hvis strømmen pludselig svigter i hjemmet. Hvad koster elektriker vagt udkald, konsultation og døgnservice? Minimumspriser for elektriker vagt udkald er ca. 2500,- eks. moms når der er tale om en akut konsultation, eller ethvert job, der har brug for en diagnose uden for arbejdstid. Dette kan typisk koste 1.200,- til 1.500,- eks. moms i timen efter arbejdstid. Når du kontakter os angående akut hjælp, vil vi gøre alt hvad vi kan for at være der hurtigst muligt. Hvornår vi ankommer afhænger dog af hvilket område du bor i, da vi har flere filialer i København og omegn.

Hvad koster en elektriker i timen?

En elektriker koster fra 580,- eks. moms i timen. Hertil skal du påregne ekstra udgifter til materialer, kørsel, miljøomkostninger, parkering osv. Yderligere vil der blive pålagt ekstra udgifter hvis du har behov for akut hjælp udenfor vores åbningstider. Ligeledes vil vores timepriser for en elektriker stige til mellem 1.200,- og 1.500,- eks moms. Du kan læse om dette i afsnittet om døgnservice.

Hvad koster et el-tjek?

Prisen for at få foretaget et el-tjek af din bolig varierer fra den enkelte situation. Størrelsen og alderen på din bolig vil selvfølgelig påvirke prisen, der der er flere aspekter og installationer der skal gennemgås. Et el tjek/hus eftersyn koster typisk mellem 1.250,- og 4000,- eks. moms afhængig af størrelsen på din bolig. Prisen kan variere meget. Benyt vores prisberegner for at få et gennemsnitligt overslag eller udfyld vores kontakt formular, så vi sammen kan finde den helt rigtige pris.

Ved et el-tjek vil en af vores medarbejdere komme ud til din bolig eller virksomhed. Her vil en grundig undersøgelse af installationer finde sted. Der vil være særligt fokus på at identificere potentielle faregrundlag og beskadiget eller ulovlige installationer. Disse er til stor fare for alle i hjemmet og selve boligen. Det er derfor en god ide at kontakte et elektriker firma så snart du bliver opmærksom på en fejl eller skade, eller hvis du mistænker at et problem er opstået.

I situationer hvor du står med et salg af din bolig, er det din pligt som husejer, at sikre af alle installationer fungerer og er lovlige. Hvis dette ikke er tilfældet vil værdien af boligen falde. Du vil derfor kunne spare penge ved at få foretaget et-tjek, og løse eventuelle fejl eller mangler. Vi anbefaler altid at du får lavet el-tjek af autoriserede fagfolk. Det er nemlig kun autoriseret elektrikere og el-installatører der kan udføre en lovlig godkendelse af installationer. Så hvis du har fundet en utrolig billig elektriker, kan det være en god ide at undersøge om denne er uddannet og autoriseret.

Hvad koster en ny elinstallation?

Elinstallationer en en stor del af din boligs funktionalitet. Det er ikke unormalt at få tilpasset elinstallationer, så de passer til dine behov og ønsker. For at sikre både sikkerhed og legalitet, er det et krav, at installationer bliver udført af en autoriseret el-installatør. En gennemsnitlig boliginstallation inkl. materialer koster ca. 750,- eks. moms per kvadratmeter. Prisen vil dog variere i forhold til størrelsen og kompleksiteten af den givende installation.

 Udfyld vores kontakt formular, så kan vi sammen finde ud af den helt rigtige pris.

Fik du ikke svar?
Kontakt vores support og få hjælp

Ring mellem kl. 7:00 og 16:00 og tal med os.
Vi er her for at hjælpe dig - akut og døgnvagt.  

Certificeret og autoriseret elektriker

Én kontaktperson. Hele vejen.

Vi er her for at hjælpe dig - akut og døgnvagt. Ring mellem kl. 7:00 og 16:00 og tal med os.

>Om os/TEAM

Vi samarbejder med underleverandører: